TUIN- & NATUURMARKT 2021

in Nationaal Bomenmuseum Gimborn te Doorn

AFGELAST

 
Groei & Bloei Natuurmarkt

Wanneer

Datum: zondag 5 september 2021
Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Markt

Voor de 15e maal de jaarlijkse Natuurmarkt in het Von Gimborn Arboretum, dit jaar weer georganiseerd door de afdeling Zeist e.o. van Groei & Bloei. De natuurmarkt in de prachtige groene omgeving van het arboretum is een gezellige markt met diverse stands op het gebied van natuurproducten, planten en tuinartikelen. Wat is er gezelliger dan op een zondag in september met het hele gezin deze mooie markt te bezoeken?

Welke stands kunt u verwachten?

Goede doelen op gebied van natuur en milieu zoals Utrechts Landschap en het IVN. Planten en bloemen zoals: kwekerijen, bloembollen en Groei & Bloei met stekken en zaailingen. Natuurproducten zoals paddenstoelen, jam, biologische koffie, verzorgingsproducten, producten van Alpaca wol en nog veel meer. Verder veel producten voor in de tuin, maar ook handgemaakte sieraden en andere cadeauartikelen.

Eten

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: er is uitgebreide catering aanwezig.

Kinderactiviteiten

Voor de kinderen is er van alles te doen, zoals hele kleine beestjes bekijken door een echte microscoop en geschminkt worden, knutselen met natuurproducten en nog meer. Plaats: grote tent

De 'Boomhut van Max' is ook open.

Zie Deelnemers voor een volledig overzicht.

Deelnemers ►